Paco Jet för en mycket speciell fruktefterrätt
-
Snabb och enkel, vem som helst kan använda den.
-
Ingen upptining krävs, all näring och smak finns kvar i den färdiga rätten.
-
Fantastisk konsistens och kvalitet på den färdiga rätten tack vare speciell teknik som tillför luft under pacosseringen.
-
Inget spill, allt som inte används ställs tillbaka i frysen.
-
Ekonomisk, rester som annars kastas kommer till användning.
-
Lönsam, PACOJET ger dig möjlighet till fler rätter på menyn än tidigare.
-
Ingår:
- Pacosseringskniv i rostfritt stål
- Knivfäste
- Bägarhållare
- 2 st rostfria pacosseringsbägare med lock
- Rengöringsset (sköljpackningar & borstar)
- Spatel
- Receptbok
Så fungerar den
-
Grovhackade livsmedel fylls i en rostfri PACOJET-bägare tillsammans med vätska (t ex grädde, buljong, sockerlag etc) och kryddor.
-
Bägaren ställs i frysen (-18°C till -20°C).
-
När det är dags att servera, sätts bägaren i maskinen, antalet portioner väljs (1-10) och startknappen trycks in.
-
Den snabbt roterande pacosseringskniven omvandlar de hårt frysta råvarorna till en jämn och fin massa, exakt den mängd som valts. Resten förblir djupfryst under den processade mängden.
-
Efter några sekunder (ca 20 sek per portion) är den förvalda mängden bearbetad och kan antingen serveras (sorbet, glass, mousse etc) eller tillagas vidare (såsfonder, kryddblandningar etc).
-
Den mängd som inte pacosserats blir kvar i bägaren och ställs åter i frysen för användning vid ett annat tillfälle - om en kvart eller om en månad.
Tillval
- Pacosseringskniv titan - Extra hård titanförstärkt kniv
- Lock till bägare
- Coupe set - Verktyg för tinad mat (2-bladig kniv, 4-bladig kniv, vispskiva samt tång för av- och påsättning av knivar).